Trendy w urządzeniach kuchennych
Jednym z największych rosnących trendów w działalności kuchennej na rok 2020 jest wysiłek przyjęcia bardziej zdrowych praktyk podczas jedzenia. I to nie tylko składniki żywności, ale sposób jej przyrządzania może sprawić, że coś będzie zdrowego lub nie.
Kuchenki wielofunkcyjne to zaawansowane, nowe urządzenia, które umożliwiają właścicielom domów i entuzjastom jedzenia przygotowywanie posiłków na różne sposoby. Od słynnej powolnej kuchenki po różne opcje oparte na parze - możesz teraz cieszyć się ulubionymi potrawami bez konieczności zanurzania się w maśle lub oleju w celu podgrzania naczyń. Po prostu dodaj swoje organiczne składniki i napełnij szybkowar wodą, a otrzymasz zdrowy, przygotowany na parze posiłek w mgnieniu oka!
Trend nr 7. Trendy w urządzeniach typu Multi-Cooker
Odsłon: 1434