Technologia jest wszędzie wokół nas czyli tematem przewodnim urządzeń kuchennych w 2020 roku jest ciągłe dążenie do włączenia technologii.
Osiągnęliśmy dostęp do technologi, dającej nam szansę, aby poznać innowacyjną, niegdyś ograniczoną technikę gotowania o nazwie Sous Vide. Rynek oferuje teraz sprzęt, dzięki któremu gotowanie „Sous Vide” jest możliwe dla szefa kuchni domowej.
Technologia niegdyś ograniczona do profesjonalistów i szczycąca się wynikami jakości restauracji jest teraz dostępna dla głównego nurtu. Sous Vide to metoda gotowania w niektórych z najlepszych restauracji na świecie, ponieważ ta technika precyzyjnego powolnego gotowania o powolnym gotowaniu jest kluczem do doprowadzenia żywności do idealnej jakości za każdym razem, co skutkuje prawdziwymi pełnymi smakami steków, kurczaków i ryb i wiele więcej. Teraz dostępne dla idealnej nocy na kolację.
Od ekranów LCD w lodówce, które mogą kontrolować temperaturę za pośrednictwem Wi-Fi, po urządzenia obsługujące technologię Bluetooth, które zapewniają całą moc w pewnej odległości od smartfona, jest teraz więcej niż kiedykolwiek sposobów na pozostanie w kontakcie z kuchnią. Łatwo jest rozpocząć posiłek z daleka, nie martwiąc się o pozostawanie w pobliżu płyty kuchennej przez cały czas.
Ponadto możesz cieszyć się zupełnie nowym trendem w zakresie kolorów i materiałów. Urządzenia z wykończeniem łupkowym świetnie nadają się do chłodzenia wyglądu kuchni, a lodowata biel to coś, co można zainspirować do lodówki i kuchenki. Granit i marmur są już w drodze, a eleganckie, pozbawione uchwytów urządzenia i kolory są już w drodze.